ششمین کنفرانس علوم و فناوری های شیمی کاربردی: شیمی و ژئوشیمی فلزات گرانبها، گوهرها و گوهرسنگ ها برگزار گردید

ششمین کنفرانس علوم و فناوری های شیمی کاربردی: شیمی و ژئوشیمی فلزات گرانبها، گوهرها و گوهرسنگ ها برگزار گردید

ششمین کنفرانس علوم و فناوری های شیمی کاربردی: شیمی و ژئوشیمی فلزات گرانبها، گوهرها و گوهرسنگ ها، توسط انجمن علوم و فناوری‌های شیمیایی ایران  به صورت مجازی در 29 اردیبهشت ماه 1401 برگزار گردید.

پس از اخذ مجوز از وزارت علوم و پایگاه استنادي علوم و جهان اسلام، دبیرخانه کنفرانس با ارائه فراخوان و راه‌اندازی وب‌سایت و سامانه ثبت‌نام و دریافت مقالات از 11 مرداد ماه 1400 فعالیت خود را آغاز کرد.  پذیرش مقالات به هر زبان فارسی صورت گرفت و با اتمام فرصت ارسال مقالات، 40 مقاله  در محورهاي مختلف کنفرانس  توسط دبیرخانه کنفرانس دریافت شد. از بین این مقالات، در نهایت تعداد 10 مقاله  طبق نظر کمیته علمی کنفرانس ارتباط نزدیک‌تری با مباحث و محورهای موردنظر همایش داشتند پذیرش نهایی شدند. از این تعداد 4 مقاله به‌صورت ارائه شفاهی و مابقی به‌صورت ارائه پوستر  موردپذیرش کمیته علمی قرار گرفتند. تمامی مقالات در کتابچه مجموعه مقالات کنفرانس به چاپ رسیده است. این کنفرانس با پیگیری‌های انجام‌شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مرجع دانش (CIVILICA) فهرست شده است.

 

برنامه علمی کنفرانس به‌وسیله کمیته برنامه ریزی کنفرانس، و اعضای انجمن علوم و فناوری‌های شیمیایی ایران و مجموعه‌ای از اساتید متخصص در حوزه‌های مرتبط با کنفرانس پشتیبانی شد.  در این کنفرانس دانشمندان برجسته علمی، پژوهشگران و محققان از سراسر کشور گرد هم آمده و در محورهای علمی کنفرانس به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

 

جناب آقای دکتر فریبرز مسعودی استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی با موضوع سخنرانی: “جایگاه طلا و جواهر کشور در زنجیره معدن تا بازار گوهرسنگ ها” و همچنین جناب آقای دکتر سید ابومحمد هاشمی مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ کشور- سازمان ایمیدرو با موضوع سخنرانی: “بررسی و تبیین سند ملی توسعه صنعت گوهرسنگ کشور” در بخش افتتاحیه ششمین کنفرانس علوم و فناوری های شیمی کاربردی: شیمی و ژئوشیمی فلزات گرانبها، گوهرها و گوهرسنگ ها در خدمت شان بودیم.

 

از مسئولین محترم سازمــان توسعـه و نوســـازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، سازمان نظام مهندسی معدن، پژوهشگاه استاندارد، دانشگاه شهید باهنر کرمان، اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی مهندسی شیمی، نفت و پلیمر، دانشگاه پیام نور و سایر دانشگاها و سیویلیکا وپایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری که با حمایت‌های معنوی خود ما را در برگزاری این همایش یاری کردند تشکر و قدردانی می‌کنیم.

 

از تمامی اعضا محترم انجمن علوم و فناوری‌های شیمیایی ایران، اعضای هیات علمی و کمیته علمی، کمیته داوری و کمیته اجرایی تشکر و قدردانی می‌نماییم.