لوگو سایت

انجمن علوم و فناوری های شیمیایی ایران

Iranian Chemical Science and Technology Association

انجمن علوم و فناوری های شیمیایی ایران با رسالت ترویج و اعتلای دانش شیمی و فناوری های وابسته، به عنوان پل ارتباطی میان دانشگاه، صنعت و جامعه علمی کشور فعالیت می کند. ماموریت این انجمن حمایت از پژوهش های کاربردی و ارتقای همکاری های فناورانه برای پاسخ گویی به نیازهای علمی و صنعتی کشور است.

ارتباط با ما

تهران، مینی سیتی، بلوار ارتش، خیابان نخل، سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور – تهران، خیابان مطهری، بعداز شریعتی، پلاک 12، طبقه پنجم، واحد جنوبی (شماره 9)

09212844290

info@irancsta.com

پیوند ها

سازمان ملی استاندارد های کشورلیست آزمایشگاه های شیمیایی و پلیمرمقالات MAGIranمقالات ASCمقالات Springer

ما را دنبال کنید

image not found

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌ سایت متعلق به انجمن علوم و فناوری‌ های شیمیایی ایران است.

  1. صفحه اصلی
  2. بلاگ
  3. اخبار
  4. گام نخست تولید انواع مدل‌های حیوانی در سلول بنیادی فناوری حذف ژن است

گام نخست تولید انواع مدل‌های حیوانی در سلول بنیادی فناوری حذف ژن است

‌
گام نخست تولید انواع مدل‌های حیوانی در سلول بنیادی فناوری حذف ژن است

فردین فتحی گفت: هدف از تولید چنین موشی دستیابی به فناوری مرز دانش CRISPR در جهت حذف تمامی ژن‌های مورد نظر محققان است که در نهایت کشور را قادر به تولید انواع مدل‌های حیوانی خواهد ساخت. به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دوازدهمین جلسه کارگروه فناوری ستاد …

۱۳۹۶/۰۳/۲۲

فردین فتحی گفت: هدف از تولید چنین موشی دستیابی به فناوری مرز دانش CRISPR در جهت حذف تمامی ژن‌های مورد نظر محققان است که در نهایت کشور را قادر به تولید انواع مدل‌های حیوانی خواهد ساخت.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دوازدهمین جلسه کارگروه فناوری ستاد توسعه فناوری سلول‌های بنیادی معاونت با حضور امیرعلی حمیدیه دبیر این ستاد و جمعی از اعضای کارگروه تشکیل شد.

در ابتدای این نشست علیرضا شعاع حسنی به تشریح ابعاد مختلف دومین جشنواره سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی پرداخت و گفت: بر این اساس در بخش فن بازار سه چالش فناوری به پرسش عموم گذاشته شده است. این چالش‌ها عبارتند از توسعه روش‌های هدفمندسازی سلول‌ها، ساخت کیت‌های تشخیصی تعیین HLA و ساخت کیسه آفرزیس برای جداسازی سلول‌ها که فناوران می‌توانند تا پایان تیرماه راهکارهای خود را ارائه دهند.

به گفته وی، نمایشگاه شرکت‌های دانش بنیان و فن بازار نیز از دیگر بخش حائز اهمیت است که می‌تواند مورد توجه تولیدکنندگان داخلی و همچنین شرکت‌ها و موسساتی که علاقه‌مند به سرمایه گذاری خطر پذیر در این حوزه هستند قرار گیرد.

در این نشست فردین فتحی استاد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در خصوص تولید موش ناک اوت ژن Fam 83H با روش CRISPR ارائه کرد. این محقق جوان دانشگاه علوم پزشکی کردستان برای اولین بار در کشور موفق به استفاده از فناوری CRISPR/CAS9 در ناک اوت کردن ژن موش شد.
وی توضیح داد: فنوتیپ های حاصل از این تغییر ژنتیکی ایجاد موش‏ هایی با موهای کم، سایز کوچک، ایجاد نقص در انگشتان، عدم تکامل دندان ها و همچنین کاهش تحرک بود. توانایی انتقال چنین فنوتیپ های به نسل بعد نشان دهنده توانایی فناوری CRISPR در ناک اوت دقیق ژن مورد نظر بدون ایجاد موزائیسم است.
هدف از تولید چنین موشی دستیابی به فناوری مرز دانش CRISPR در جهت حذف تمامی ژن های مورد نظر محققان است که در نهایت کشور را قادر به تولید انواع مدل های حیوانی خواهد ساخت.
در ادامه جلیلی توضیحاتی در خصوص طرح «تولید ژل پایه سیلیکونی ضد میکروبی تقویت شده برای ممانعت و ترمیم موثر اسکارهای هیپرتروفیک و کلویدها از طریق القای آپوپتوز و کنترل آبپوشی» ارائه کرد.
وی توضیح داد: این طرح در ارتباط با تولید نسل جدیدی از پانسمان های سیلیکونی ضدمیکروبی و آنتی باکتریال به دو صورت ژل های سیلیکونی خود خشک شونده تقویت شده و ورقه های ژل سیلیکونی خود چسبنده با تخلخل دولایه برای ممانعت و بهبود موثر اسکارهای هیپرتروفیک و کلوئیدها است.
به گفته جلیلی، توسعه این فناوری می توانند امیدی برای 2/1 میلیون نفر آسیب دیدگانی باشد که سالانه دچار سوختگی می شوند و بیش از صد هزار نفر از این افراد از سوختگی های متوسط تا شدید رنج می برند و نیازمند بستری در بیمارستان هستند.
وی ادامه داد: همچنین هر ساله تقریباً پنج هزار نفر به دلیل صدمات ناشی از سوختگی جان خود را از دست می دهند. این تکنیک می تواند تا حد زیادی این تلفات را کاهش دهد.
پس از آن صیاد به ارائه طرحی با عنوان ” برنامه ملی تعیین نوع HLA ” پرداخت. این برنامه قرار است با هدف پیشگری از خروج نقشه‏ های ژنتیکی و خروج ارز، کاهش هزینه های تامین و خرید سلول های بنیادی از بانک های خارج از کشور و امکان توسعه سریع تعیین نوع HLA بانک دهندگان سلول های بنیادی انجام می شود

اشتراک گذاری

Telegram
LinkedIn
X
WhatsApp
image not found
خانههمایشاخبارنشریات
ارتباط با ما
صنایع
صنایع کوچک
صنایع متوسط
صنایع بزرگ
همایش ها
آرشیو همایش های برگزار شده
همایش های آتی
کارگاه ها
کارگاه های آتی
نشریات
شورای نشریات
هیت تحریریه نشریات
نشریات تخصصی
نشریات خبری
کمیته های تخصصی
گروه اول
فناوری‌های شیمیایی سبز
فناوری‌های شیمیایی در تصفیه آب و پساب
فناوری‌های زیست‌محیطی و ایمنی
گروه دوم
فناوری‌های شیمیایی کاتالیست‌ها
فناوری‌های شیمیایی پلیمرها و کامپوزیت‌ها
فناوری‌های شیمیایی رنگ
فناوری‌های شیمیایی در چرم و چوب
فناوری‌های شیمیایی خودرو، دریا، هوا و فضا
گروه سوم
فناوری‌های شیمیایی دارویی، بهداشتی و آرایشی
فناوری‌های شیمیایی در مواد غذایی و کشاورزی
فناوری‌های شیمیایی در گیاهان دارویی
فناوری‌های شیمیایی پزشکی آزمایشگاهی
گروه چهارم
فناوری‌های شیمیایی در نفت، گاز و پتروشیمی
فناوری‌های الکتروشیمی صنعتی و خوردگی
فناوری‌های شیمیایی در اسانس و فیتوشیمی
فناوری‌های شیمیایی استخراج و جداسازی
گروه پنجم
فناوری‌های شیمیایی در انرژی‌های نو و تجدیدپذیر
فناوری‌های مدل‌سازی و شبیه‌سازی
آموزش و استانداردسازی
فناوری نانو
فناوری اطلاعات
ایده‌های فناورانه نو
معرفی
معرفی انجمن
هیات مدیره
شورای عالی سیاستگذاری
هیات مدیره شاخه های استانی
منطقه 1
تهران
البرز
قم
منطقه 2
مازندران
سمنان
گلستان
منطقه 3
گیلان
زنجان
قزوین
منطقه 4
آذربایجان شرقی
آذربایجان غربی
اردبیل
منطقه 5
مرکزی
اصفهان
چهارمحال و بختیاری
منطقه 6
فارس
کهکیلویه و بویراحمد
بوشهر
منطقه 7
خوزستان
لرستان
ایلام
منطقه 8
خراسان شمالی
خراسان رضوی
خراسان جنوبی
منطقه 9
کرمانشاه
کردستان
همدان
منطقه 10
یزد
کرمان
هرمزگان
سیستان و بلوچستان
هیات موسس
اساسنامه
آئین نامه

پست های مرتبط

image not found

مجمع عمومی سالانه

۱۴۰۴/۱۱/۲۳
image not found

ششمین کنگره ملی شیمی و نانوشیمی از پژوهش تا فناوری برگزار گردید

۱۴۰۴/۱۱/۲۰
image not found

سومین فراخوان مقاله دوفصلنامه شیمی آلی

۱۴۰۲/۰۵/۱۸

دسته بندی ها

اخبار۵۱
همایش ها۱۸
همه پست ها